SERVICES

WE OFFER

Popoln nabor storitev

Ko ima podjetje zastavljene cilje in strategijo, se začne produkcijski del. Od grafičnega oblikovanja, sestavljanja besedil, tiskanja, spletnega gostovanja pa do iskanja zunanjih strokovnjakov na posameznih področjih, naša ekipa bo poskrbela za vse, kar je potrebno, da se realizira vaša strategija.

Naročniki

Naši naročniki nastopajo na zelo različnih trgih, tako v B2C kot B2B segmentu. Sodelujemo z različnimi podjetji; nekatera k nam »outsourcajo« celotno svoje oglaševanje, spet druga podjetja nas najemajo za izvedbe posameznih delov oglaševalske strategije.

Schedule a meeting

Zelo smo poenostavili način kako stopiti v stik z nami. Izberite si termin sestanka, ki vam najbolj ustreza ter nam pustite svoj email, na katerega boste prejeli povezavo do videoklica. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi.


Rezerviraj klic

Video
Produkcija

Video je najmočnejši medij za pripovedovanje zgodb našega časa. Možnosti, ki nam jih danes ponuja tehnologija, so omejene zgolj z našo kreativnostjo. Z lastnim studiem, produkcijsko ekipo ter pomočjo mreže strokovnjakov s področja video produkcije našim naročnikom ponujamo izdelavo videov najvišje kakovosti.

Vizualna izkušnja, ki bo predstavila vaš izdelek v najboljši možni luči, ter nagovorila pravo ciljno skupino.

Vse odkar je bilo dokazano, da je video najboljši medij za prenašanje sporočil, se vedno več podjetij poslužuje video produkcije tudi za izboljšanje lastnih poslovnih procesov, ne zgolj v namene oglaševanja, kot so treningi novih zaposlenih, izobraževanje prodajnih ekip o novem izdelku, interni nagovori uprav podjetja ipd.

Lasten studio nam daje nujno potrebno fleksibilnost, da lahko v današnjem času držimo stik s trendi v oglaševanju in izdelujemo kvalitetne video vsebine v najkrajšem možnem času. Za naročnike, ki se ne morejo osebno udeležiti snemanja, lahko uredimo tudi neposreden prenos v živo, da ste lahko tudi prek videokonference »prisotni« v studiu.

Izdelava
spletnih strani

Zgolj imeti spletno stran danes ni več dovolj. Stran mora biti kvalitetna, tako s tehničnega kot vsebinskega vidika, da bi jo potencialni obiskovalci smatrali za legitimno opcijo v svojem iskanju rešitve.

Spletna stran predstavlja podjetje tudi več sto tisoč potencialnim strankam, zato je še toliko bolj pomembno, da so vse informacije na strani točne in jasne ter da uporabniku ponudimo dovolj argumentov, da se bo odločil za nakup pri vašem podjetju.

Spletna prodaja ima ogromno prednosti, kot so lažja širitev na druge trge, zbiranje in analiza podatkov o svojih kupcih, več možnosti za izboljševanje nakupne izkušnje ipd.

Poleg kvalitetnih strani in spletnih trgovin našim naročnikom nudimo tudi izvedbe digitalnih rešitev po meri, kot so integracije s sistemi za vodenje zalog, davčno potrjevanje računov, CRM in drugo.

Digitalno
oglaševanje

Poiščite nove potencialne stranke na spletu, vzbudite zanimanje za vaš produkt ali storitev ter izboljšajte svojo prodajo. Naša ekipa ustvarja oglaševalske strategije, ki vključujejo različne digitalne kanale za komunikacijo s ciljnimi publikami, generiranje in segmentiranje novih »lead-ov« ipd.

Povečajte svojo prodajo s kombinacijo različnih pristopov; plačanih oglasov v brskalnikih, na socialnih omrežjih ter drugod po spletu, email oglaševanja ipd. S pomočjo analitike lahko neprenehoma spreminjamo in izboljšujemo naše kampanje da bi povečali njihovo donosnost.

Komunikacija na socialnih omrežjh predstavja najpomembnejši faktor v povezavi ljudi z vašo blagovno znamko. Način, s katerim boste komunicirali s svojim občinstvom, bo pomembno vplival na to, kako bodo ljudje gledali na vašo znamko / izdelek.

Ne glede na to, ali je vaš cilj povečanje spletne prodaje, utrditev blagovne znamke, iskanje novih strank ali še kaj drugega, se vse začne pri dobro zastavljeni strategiji. Poleg izvedbe celostnega oglaševanja nudimo podjetjem tudi svetovanje pri pripravi lastne strategije.

To pa še ni vse, kar delamo.

Omenili smo zgolj tri najpomembnejše in najpogosteje iskane storitve, ki pa niso edine.

Zaradi mreže strokovnjakov, umetnikov in drugih poslovnih partnerjem lahko svojim naročnikom nudimo malodane vse storitve, povezane s kreativo, produkcijo in oglaševanjem, od fotografije, grafičnega oblikovanja, tiska ipd.

Najprej moramo ugotovili, kaj vaše podjetje potrebuje za rast. Nato bomo našli način, da to rast tudi dosežemo.