Storitev, ki spodbuja rast.

S stotinami milijonov dnevnih uporabnikov, splet kot ga poznamo že dolgo vlada kot največje tržišče na svetu. Temu primerno se je razvilo digitalno oglaševanje, saj nagovarjanje množic, segmentiranje kupcev, splošna tržna komunikacija in drugo še nikoli ni bilo tako enostavno in dostopno kot danes. Naša agencija za naročnike izdeluje, vodi in upravlja digitalno oglaševalske aktivnosti, ki so orientirane na rast prodaje in blagovnih znamk na spletu.

Zakup oglasnega prostora

Večina oglasov, ki jih zakupujemo, je distribuiranih prek Googlove in Facebookove oglaševalske platforme, vendar ne vsi. Naša ekipa je neprestano v iskanju novih prodajnih kanalov in rešitev, ki bi našim naročnikom pomagale stopiti na naslednji nivo.

Vplivneži

Influencerji ali vplivneži lahko podjetju pomagajo na različne načine; bodisi z izdelavo avtentičnih fotografij in videov,  reklamiranjem določenega izdelka svojim sledilcem, dvigom kredibilnosti ali pa kar kombinacijo vsega omenjenega. Vložki v vplivnostni marketing se iz leta v leto povečujejo.

Analitika

Z naskokom najpomembnejša prednost digitalnega oglaševanja v primerjavi s tradicionalnim je možnost analize delovanja oglasov, ter sprotnih prilagoditev, da bi zares dosegli svoj potencial. Prav tako lahko oglašujemo mnogo ožjim ciljnim skupinam s specifičnimi interesi, ki pa so lahko tržno za nas še vedno izredno privlačni. 

Določite si cilje

Strateška rast.

Digitalna strategija, ki jo pripravimo za naše naročnike, je vedno po meri izdelana za podjetje, s katerim sodelujemo, ter definira korake, s katerimi bomo prišli bližje k realizaciji vseh poslovnih ciljev. Spoznali bomo vaše izdelke ali storitve, podjetje, vizije, obstoječe kupce ter analizirali potencialne nove trge. Na podlagi vseh zbranih informacij nato pripravimo načrt oglasov, ki bodo na različnih stopnjah in različnemu občinstvu komunicirali posamezne točke oglasne kampanje.

Getting it done.

Izvedba

Glede na digitalno strategijo se nato lotimo produkcije foto, video, grafičnih in pisanih vsebin. Zahvaljujoč studiu in lastni produkciji lahko našim naročnikom ponudimo edinstveno razmerje kvalitete, cene in pa potrebnega časa, da se določene ideje realizirajo. Enkrat ko imamo materiale pripravljene se jih nato lansira po predvidenih oglasnih kanalih, sodeluje z influencerji ter splošno spremlja odzive ljudi na naše oglase.

Branje in razumevanje.

Optimizacija za najboljše rezultate

Testiranje različnih grafičnih zasnov oglasov, različnih besedil, pristajalnih strani in drugo je zgolj nekaj od primerov, kako lahko s pomočjo orodij v digitalnem svetu maksimiziramo delovanje naših oglasov. Enkrat ko so kampanje lansirane jih lahko nato dnevno spremljamo in iščemo način za še dodatno izboljšanje rezultatov. 

Vas zanima več? Z veseljem se srečamo na videoklicu in pogovorimo o vaših željah, idejah, ciljih.