Digitalna izkušnja vašega podjetja.

Kvalitetna spletna stran ali trgovina predstavlja kombinacijo smiselnega dizajna, relevantne vsebine in dobre tehnične izvedbe.

V naši ekipi združujemo programiranje z znanji spletne prodaje in oglaševanja, da lahko za naročnike izdelujemo spletne strani in trgovine po zadnjih standardih, ki jih potrošniki pričakujejo danes med nakupovanjem na spletu. Večina našega dela je opravljenega v odprtokodnem sistemu WordPress, ki ponuja vse, kar sodobni spletni trgovci potrebujejo, a hkrati še vedno omogoča enostavno uporabo tudi za tiste, ki nimajo tehničnega znanja upravljanja spletnih trgovin.

Naš pristop

Načrtovanje

Najprej z naročniki jasno zastavimo cilje in želje, ki jih imajo v zvezi s spletno trgovino ali stranjo. Podobno kot pri digitalnem oglaševanju je dobro poznavanje ciljne publike ključnega pomena.

Tehnična izvedba

Spletna mesta se morajo nalagati pravilno, predvsem pa hitro, ne glede na napravo, ki jo obiskovalec uporablja. Potrošniki danes upravičeno pričakujejo jasno navigacijo na strani, omogočene različne plačilne procesorje ter nameščene vsaj osnovne varnostne certifikate. Naša ekipa bo poskrbela, da bo vaša spletna stran ali trgovina ustrezala tehničnim kriterijim, ki jih spletni kupci pričakujejo.

Vsebina spletne strani

Verjetno kar najpomembnejši del vsake spletne strani je vsebina, ki jo serviramo obiskovalcem. Od produktnih fotografij do besedil, ki opisujejo vaše podjetje in vizijo, relevantna vsebina bo ločila vašo trgovino od konkurence, kar je odlično izhodišče za pridobivanje novih strank ter zadržanje obstoječih. Naša ekipa namesto vas poskrbi za celotno pripravo vsebine

Integracije

Po meri za naročnike izvajamo tudi integracije spletne strani z različnimi ERP in CRM sistemi, različnimi plačilnimi procesorji, rezervacijskimi platformami ipd. 

.

Analitika

Razumevanje analitike spletne strani pogoj za suvereno rast na spletu. Na spletne strani zato nameščamo različna orodja, ki nam pomagajo meriti in spremljati obnašanje obiskovalcev in posledično še dodatno izboljšati njihovo nakupno izkušnjo.

Vzdrževanje

Po končani izdelavi je stran potrebno sproti posodabljati, da zagotovimo varno in nemotemo uporabo za vse obiskovalce. Naša ekipa vam poleg vzdrževanja lahko nudi pomoč tudi pri izbiri spletnega gostovanja in pa nalaganju novih vsebin na stran.

Vas zanima več?Z veseljem se srečamo na videoklicu in pogovorimo o vaših željah, idejah, ciljih.